In samenwerking met het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, introduceert Robertino zijn videoclip voor de single ‘Schuif’. De productie is uitgevoerd door de mannen van BaSK Music en producer Gilli. Robertino heeft voor deze specifieke videoclip de handen ineen geslagen met rapper en cinematograaf Insayno die sinds kort actief is in het opnemen van videoproducties. Via deze route bedanken wij de gene die een bijdrage hebben geleverd voor het tot stand brengen van deze videoclip. Guido Boender en Sandra Schenke waren verantwoordelijk voor het licht en de overige toneel handelingen. Spoedig zullen er tot op zeker vaker samenwerkingen plaatsvinden tussen Insayno en Robertino als het gaat om het produceren en regisseren van muziekvideo’s.

Reacties

Momenteel zijn er geen opmerkingen met betrekking tot dit artikel. Je hebt een bijzondere eer om de eerste reactie achter te laten. Bedankt!

Laat een bericht achter.

* Uw E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>