De officiële videoclip van de single ‘Incasso’ staat eindelijk online. Het concept voor de video lag al enige tijd lang op tafel maar kon door omstandigheden niet worden uitgewerkt tot voor kort. Met behulp van Zijlstra’s Muziek – Media Advocaten kon dit idee worden gerealiseerd. Robertino bracht eerder de audio versie uit en besloot alsnog een passende videoclip te maken voor het nummer. Het moraal van het verhaal is dat het absoluut geen optie is om te vluchten voor je problemen en het niet erger te maken dan het al is. Wellicht dat er mensen zijn in onze samenleving die op dit moment in zwaar weer verkeren waarbij de situatie uitzichtloos lijkt. Voor hen is er altijd een uitweg voor zij die hulp zoeken in tijden van nood. Gebaseerd op eigen ervaringen deelt Robertino zijn verhaal met de luisteraar.

Reacties

Momenteel zijn er geen opmerkingen met betrekking tot dit artikel. Je hebt een bijzondere eer om de eerste reactie achter te laten. Bedankt!

Laat een bericht achter.

* Uw E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>