Iedereen heeft wel dromen en ambities in het leven. De één wil profvoetballer worden, de ander start z’n eigen bedrijf en Robertino kiest voor zijn muzikale carrière. ‘Ik ben begonnen om dit af te maken’ zo vult hij zelf aan. Ik kies voor het gene wat mij gelukkig maakt en ik laat mij daarom dan ook niet beïnvloeden door wat andere mij vertellen, maar focus op het doel dat ik voor ogen heb. Dat is de inhoud van de track waarin Robertino samenwerkt met zangeres Jaskelis.

Reacties

Momenteel zijn er geen opmerkingen met betrekking tot dit artikel. Je hebt een bijzondere eer om de eerste reactie achter te laten. Bedankt!

Laat een bericht achter.

* Uw E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>