Robertino released zijn single ‘Zweven In De Ruimte’.

In samenwerking met Ronnie Flex released Robertino de videoclip voor de single ‘Zweven In De Ruimte’. Na het zien van de speelfilm ‘Interstellar’ ontstond bij Robertino het creatieve proces waarbij de inspiratie zijn beloop deed. De productie is volledig gedaan door Ronnie Flex. Hierbij bedanken wij Matthé Franken voor het mede mogelijk maken van de videoclip.

Freestyle sessie 2.1 in CAPSLOC

Met het maandelijks terugkerende ‘Cady Barz’ waarin rappers het podium kunnen betreden om hun skills te tonen, pakte Robertino zijn moment om een freestyle te gooien in cultuurpodium CAPSLOC in Capelle aan den IJssel. Gedurende deze avond werden de mc’s voorzien van beats door niemand minder dan Alain Polis alias DJ Mainstreet die overigens ook bekend staat als de vaste muzikale partner van Robertino als het gaat om live optredens.

Robertino released ‘Barcodes’.

Met de nodige tekstuele woordspelingen laat Robertino weer van zich horen in de single ‘Barcodes’. De lyric video die ondersteunt wordt met de productie van BLKHSHP is een muzikaal gemak die aansluit op de sfeer van het nummer. Leroy Den Hartigh zoals de producer in het dagelijks leven heet zal in de toekomst meerdere beats leveren in samenwerking met Robertino.

Robertino Vs. O’Marley, Martin, Smokey & Insayno (Freestyle Rap Battles)

In deze video zie je een compilatie van het event ‘Basement Battles’ dat georganiseerd werd in cultuurpodium CAPSLOC gehuisvest in de plaats Capelle aan den IJssel. Hierin is te zien hoe Robertino het freestylend opneemt tegen verschillende rappers. Gaandeweg bereikt hij de finale tijdens beide events. Robertino heeft laten zien dat hij naast het maken van tracks zichzelf goed staande weet te houden in het battle circuit. Voor nu zet hij er een punt achter als het gaat om zijn deelname aan toekomstige rap battles.

Robertino houdt het ‘Kort Maar Krachtig’!

Om te experimenteren met nieuwe muziek gebruikt Robertino verschillende soorten beats van een ander kaliber. Hiermee toont hij aan een brug te kunnen slaan tussen traditionele producties en moderne. Daarom presenteert hij ter promotie deze korte video waarin hij als artiest innoverend uit de hoek komt. Zoals hij zelf al aangeeft houdt hij het vooral kort maar krachtig!

 Pagina 1 van 3  1  2  3 »