Robertino Vs. O’Marley, Martin, Smokey & Insayno (Freestyle Battles)

In deze video zie je een compilatie van het event ‘Basement Battles’ dat georganiseerd werd in cultuurpodium CAPSLOC gehuisvest in de plaats Capelle aan den IJssel. Hierin is te zien hoe Robertino het freestylend opneemt tegen verschillende rappers. Gaandeweg bereikt hij de finale tijdens beide events. Robertino heeft laten zien dat hij naast het maken van tracks zichzelf goed staande weet te houden in het battle circuit. Voor nu zet hij er een punt achter als het gaat om zijn deelname aan toekomstige rap battles.

Robertino houdt het ‘Kort Maar Krachtig’!

Om te experimenteren met nieuwe muziek gebruikt Robertino verschillende soorten beats van een ander kaliber. Hiermee toont hij aan een brug te kunnen slaan tussen traditionele producties en moderne. Daarom presenteert hij ter promotie deze korte video waarin hij als artiest innoverend uit de hoek komt. Zoals hij zelf al aangeeft houdt hij het vooral kort maar krachtig!

De laatste acapella spitsessie 3.1!

Robertino released voorlopig de laatste spitsessie om zo de huidige acapella trilogie compleet te maken. Voor deze video is hij afgereisd naar het dorpje ‘Doel’ dat net over de grens ligt in België. Tevens is dit ook de laatste video van 2016 en zal hij het komend jaar weer met nieuw materiaal voor de dag komen. Abonneer jezelf op zijn Youtube kanaal en blijf op de hoogte van de laatste updates.

Robertino released ‘Ik Kom Er Aan’.

Robertino presenteert vanaf vandaag zijn nieuwe videoclip van de single ‘Ik Kom Er Aan’. In deze track verpakt hij het thema ‘liefde’ in een volwassen stijl en laat hij ook deze keer een andere kant van zichzelf zien als artiest. Ditmaal werkte hij samen met producer Dayle die o.a de productie voor zijn rekening nam. Wij bedanken ‘Grillrestaurant Vasteland’ voor het mede mogelijk maken van de videoclip.

Robertino released spitsessie 2.0

Robertino voegt vandaag zijn vervolg toe op zijn eerdere spitsessie in West-Blaak. Ook dit keer ging hij op pad met zijn crew om voor jullie de volgende beelden te schieten. Zoals beloofd kunnen jullie straks de laatste cypher verwachten op een speciale locatie. Deze video is mede mogelijk gemaakt door Autosloperij W. Lubbers BV. te Rotterdam.

 Pagina 1 van 3  1  2  3 »