Robertino – Expertise (Audio Release)

Al eerder bracht Robertino een track uit waarop hij te horen was op een productie van producer K3Y5HIFT3R. Robertino werkt nu voor een langere periode door aan verschillende songs waaronder deze nieuwe single met als titeltrack: ‘Expertise’. Door zichzelf constant uit te dagen en de lat steeds hoger te leggen, blijft hij zich na elke track ontwikkelen. Om ervoor te zorgen dat ook zijn naam steeds meer voorbij komt, released hij voortdurend met zijn vaste producers en mensen een eindproduct. Met goede vriend en producer Peter Vugts, is dit slechts een begin wat hopelijk zal resulteren in een goede muzikale uitkomst voor op de langere termijn.

Robertino – Incasso (Officiële Videoclip)

De officiële videoclip van de single ‘Incasso’ staat eindelijk online. Het concept voor de video lag al enige tijd lang op tafel maar kon door omstandigheden niet worden uitgewerkt tot voor kort. Met behulp van Zijlstra’s Muziek – Media Advocaten kon dit idee worden gerealiseerd. Robertino bracht eerder de audio versie uit en besloot alsnog een passende videoclip te maken voor het nummer. Het moraal van het verhaal is dat het absoluut geen optie is om te vluchten voor je problemen en het niet erger te maken dan het al is. Wellicht dat er mensen zijn in onze samenleving die op dit moment in zwaar weer verkeren waarbij de situatie uitzichtloos lijkt. Voor hen is er altijd een uitweg voor zij die hulp zoeken in tijden van nood. Gebaseerd op eigen ervaringen deelt Robertino zijn verhaal met de luisteraar.

Robertino – Freestyle Rap 3.2 (Spitsessie)

Uit de losse pols en zonder voorbereiding, rijmt Robertino er ongelimiteerd en ongeslepen op los. In zijn eigen studio neemt hij dan ook het liefst zijn muziek op en verwerkt hij zo nu en dan een freestyle als tussendoortje. Vanuit het hoofd improviseert hij als een ongeremde en niet te stoppen atleet. Op een beat van DJ Premier gebruikt hij de instrumentale versie van de track ‘Part Of My Life’, waarvan het origineel is uitgevoerd door rapper Bumpy Knuckles. Hij houdt het oldskool als een dinosaurus en freestylen is voor hem dan ook een doodnormale gewoonte.

Robertino – Schuif (Officiële Videoclip)

In samenwerking met het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, introduceert Robertino zijn videoclip voor de single ‘Schuif’. De productie is uitgevoerd door de mannen van BaSK Music en producer Gilli. Robertino heeft voor deze specifieke videoclip de handen ineen geslagen met rapper en cinematograaf Insayno die sinds kort actief is in het opnemen van videoproducties. Via deze route bedanken wij de gene die een bijdrage hebben geleverd voor het tot stand brengen van deze videoclip. Guido Boender en Sandra Schenke waren verantwoordelijk voor het licht en de overige toneel handelingen. Spoedig zullen er tot op zeker vaker samenwerkingen plaatsvinden tussen Insayno en Robertino als het gaat om het produceren en regisseren van muziekvideo’s.

Robertino live in wijkcentrum Schollevaar.

De woonwijk Schollevaar bestond 40 jaar en om dat te vieren waren er het weekend lang diverse optredens te zien van lokale artiesten waaronder die van Robertino. Samen met DJ Mainstreet was hij klaar om een aantal verschillende tracks uit zijn repertoire te laten horen. Met een afwisselende set van zowel songs als een freestyle was het voor hem dan ook een geslaagde avond om de buurt waar hij woont kennis te laten maken met zijn muziek.

 Pagina 1 van 5  1  2  3  4  5 »